Inom ramen för grafisk formgivning erbjuder jag: produktion av tryckt material (visitkort, flyers, mässinredning, kataloger) och grafisk profil (logga, färger, bildspråk).

Det går knappast en dag utan att jag jobbar med något av Adobe programmen, mest använder jag InDesign, Photoshop och Illustrator som är helt oumbärliga verktyg i mitt arbete!

Kontakta mig för offert eller samarbete

Garnityr & Loggan

Namnet Garnityr är en lek med ord, där jag som avdankad kock och nybakad designer blandar garn med det man piffar maträtter och bakverk med – garnityret. Det snirkliga typsnittet förstärker utsmyckandet som garnering innebär.

Loggan består av en muffinsform med ett garnnystan och själva garnityret är en knapp. Jag har även en logga med endast text, då det formatet lämpar sig bättre i vissa sammanhang.

Trycksaker

Min egen tidning, Linda’s Crafting Magazine, gör jag helt och hållet själv. Jag är ansvarig utgivare, ägare och formgivare. Jag beslutar vad tidningen ska innehålla, designar och skriver mönster till stickade, virkade och krokade plagg och accessoarer, skriver texter såsom produktinformation, ledare och reportage, jag fotar samt ritar diagram och skisser, etc. Tidningen utkommer 4 gånger per år och första numret kom i oktober 2017.

Hösten 2018 gjorde jag även en Krokningsskola i samma tidningsformat.

Tidningarna finns att köpa i webshopen >

VISITKORT

VYKORT

AFFISCHER