Websidor & Webprogrammering

Jag är skolad i html och har länge känt mig tryggast i att koda allt från grunden. Men idag är det ohållbart, då alla själv vill kunna uppdatera sina sidor enkelt och snabbt. Därför jobbar jag mest med WordPress som plattform och ändrar det som behövs för att få önskat resultat.

Behöver du en hemsida eller webshop? Företag, förening eller privat portfolio – inget uppdrag är för litet.

—————————-

PRISEXEMPEL: Hemsida

  • Hjälp med köp av webbhotell och domän.
  • Hemsida med WordPressinstallation, meny, startsida och upp till 10 undersidor – sökmotoroptimerad och mobilsäker.
  • Design med något gratis wordpresstema.
  • Anpassning av dina bilder så de passar formatet på sidorna (max 20 st).
  • Viss redigering eller förslag på redigering av dina texter.
  • Bloggfunktion.
  • Statistik i admin.
  • Instruktioner för att fortsätta uppdatera/blogga på egen hand.

PRIS: från 5 200 kr (ex moms)*

Tillägg till ovan beskrivna hemsida: 

  • Webshop i Woocommerce, med struktur av produktkategorier och produkter, grundläggande inställningar som betalfunktioner, fraktkostnader samt design av varukorg och kassa.

PRIS: från 7 400 kr (ex moms)*

*Detta lägsta pris grundar sig i om du gör många inställningar själv. Är du inte så hemma i adminverktyg eller helt enkelt inte har tid eller lust så hjälper jag självklart till med allt. Begär alltid offert efter dina önskemål.
INGÅR EJ I PRISET: Kostnader för webhotell, domännamn, wordpressteman (det finns många gratis) och plugins ingår inte, ej heller hantering av kundens betaltjänster, skapande av konton för betaltjänster, fotografering, bildbehandling utöver ovan nämnda, textframställning, grafisk produktion (t.ex. logga) eller hantering av sociala medier.
I webshopstillägget ingår endast uppstart av struktur och jag lägger upp ett 20-tal artiklar för visning, därefter matar du själv in resterande produkter.

För övriga önskemål på funktioner eller uppdrag, begär offert.

Kontakta mig för offert

—————————-

Referens

Mariahphotography.se >

Webfunktioner

När jag bygger egna webfunktioner använder jag programmeringsspråket PHP, vilket även WordPress är byggt på. Ett exempel på webfunktion är min egen mönsteruträkningsfunktion Sockityr. Där skriver man in sina kroppsmått och får tillbaka längder, antal ökningar osv. man ska sticka för att få den perfekta passformen på sin socka. Detta ingår i vissa av mina sockmönster.

Sociala medier

Här gäller det att synas och göra avtryck i verkligheten. Det här är billig och effektiv marknadsföring, om man gör det rätt. Allt från Facebooksidor och Facebookgrupper till Instagram och Youtube. Var är det bäst för dig att synas, och hur?